vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Gaver

Gaver

At købe gaver online er ikke bare nemt og cool, det er også tidsbesparende. Her har du muligheden fror at sidde i ro og mag og gennemse et bredt udvalg af passende artikler, før du beslutter dig for et køb.

I denne kategori vil du finde flere gaveideer, som du nemt kan bestille til venner og bekendte til deres fødselsdag, eller bare fordi de fortjener en gave. Du kan også finde sjove trick-ting til de drillesyge øjeblikke, men også alvorlige gaver til de tidspunkter hvor du virkelig ønsker at vise din påskønnelse og taknemmelighed. Nogle gange løber man tør for gode ideer og ved ikke, hvad man skal købe som gave til en bestemt person. Her hjælper det helt sikkert at tage på rundtur i vores kategorier, da det sparker fantasien tilbage på sporet.

Hvad enten du leder efter en gave til en fødselsdag, den årlige valentinsdag, mors dag, fars dag eller en spontan gave for at vise din påskønnelse, så finder du helt sikkert noget i vores skattekiste. Vores kategorier indeholder bryllupsgaver, studenterfestgaver, firmagaver, gaver til fødselsdage, og meget mere, og produkterne fås i alle prisklasser. Alle fortjener en gave af og til - du kan måske endda finde noget til dig selv.

Hos os kan du finde klassiske gaver, f.eks. et Stiga bordhockeyspil - et spil, mange kender fra deres barndoms fritidshjem, og som stadig holder kadencen, hvad angår sjove timer. Hos os kan du også finde det klassiske brætspil "Risk". Det er blevet spillet lige siden 50'erne og er altid blevet værdsat af krigsstrateger på hobbyniveau. Et spil, der let gør en kedelig aften til et spændende eventyr.

Eller hvorfor ikke lade gaven være en Nintendo Zelda-læderjakke? Denne læderjakke er en slank skindjakke med et stort Zelda-inspireret skjold stemplet på bagsiden - en drøm for alle Zelda-elskere. Hos os finder finder du også vores gør-det-selv ølsæt. Dette er et komplet hjemmebrygningssæt, der indeholder alt, hvad du behøver, når der skal brygges øl i kælderen.

Partyking er også en garant for sjove gaver. Hvad med et vaffeljern designet som et tastatur? Vaffeljernet former rent faktisk vaflerne som et computertastatur. Perfekt valg, når du har brug for en lille pause fra computeren og har brug for at forkæle dig selv med noget lækkert til ganen.

Hvis du vil give en blød pakke, har vi en meget flot Jack Daniels-hoodie. Trøjen er sort og har gråt stof på indersiden af hætten. På forsiden af trøjen finder du det legendariske Jack Daniels-logo. Vi har endda også en Jack Daniels striktrøje. Den er sort, men prydes af et Jack Daniels logo i den klassiske grå nuance. Nederst på trøjen og ved ærmerne er der placeret grå manchetter, der giver en ekstra behagelig pasform.

Eller hvorfor ikke give en autocamper-brødrister? Med den klassiske blå farve og de afrundede kanter er denne Camper Van brødrister meget lig den større version, der bumlede rundt på vejene tilbage i 1960'erne. Den rister to skiver brød af gangen og er en super pæn køkkengadget for alle dem, der elsker retrobølgen.

Hvis du vil give en gave til den kommende bartender, tilbyder vi blandt andet et flot cocktailsæt. Sættet indeholder alt, hvad en bartender behøver, når han eller hun skal mikse de lækreste cocktails. Produktet er fremstillet i rustfrit stål og holder den højeste kvalitet.
Læs mere
60-års Gave 19 Billige Gaver 487 Bryllupsgaver 50 Dåbsgaver 19 Dåbsgaver Dreng 11 Dåbsgaver Piger 13 Eksklusive Gaver 49 Fars Dag Gaver 465 Firmagave 27 Forlovelsesgave 24 Fødselsdagsgaver 62 Gave Til Bilnørden 37 Gave Til Den 18-Årige 93 Gave Til Den 20-årige 94 Gave Til Den 50-årige 31 Gave Til Den Eventyrlystne 28 Gave Til Den Forfængelige 8 Gave Til Den Handy 17 Gave Til Den Kreative 26 Gave Til Den Legesyge 90 Gave Til Den Nysgerrige 7 Gave Til Den Pedantiske 1 Gave Til Den Rastløse 22 Gave Til Den Sporty 91 Gave Til Dyrevennen 50 Gave Til Far 722 Gave Til Festaben 267 Gave Til Forældre 41 Gave Til Frossenpinden 13 Gave Til Ham 325 Gave Til Hende 263 Gave Til Livsnyderen 98 Gave Til Mesterkokken 103 Gave Til Naturelskeren 3 Gave Til Nørden 95 Gave Til Par 78 Gave Til Samlever 173 Gave Til Søskende 518 Gave Til Søster 285 Gave Til Teenager 52 Gave Til Ven 835 Gave Til Ældre 72 Gave Under 100 Kr. 149 Gave Under 300 Kr. 57 Gave Under 400 Kr. 21 Gave Under 500 Kr. 40 Gaven Til Ham 825 Gaven Til Hende 728 Gaven Til Mor 550 Gaver Til Bedsteforældre 70 Gaver Til Bryllupsgæster 29 Gaver Til Drenge 12 Gaver Til Farmor & Farfar 97 Gaver Til Piger 13 Gaver Under 200 Kr 54 Gaver til Børn 1186 Gaver til Mormor & Morfar 164 Gave til Gadgetnørden 74 Gave til Svigermor & Svigerfar 88 Gave til den 25-årige 68 Gave til den 30-årige 65 Gave til den 40-årige 48 Indflyttergave 165 Mors Dag Gave 236 Personlige Gaver 5 Påskegaver 72 Romantiske Gaver 45 Sjove Gaver 1091 Valentinsdag-Gaver Til Pigekæreste 158 Valentinsgave Til Kæresten 138 Valentinsgaver 188 Værtindegave 42
Bakåtpil
Framåtpil