Til toppen
Startside > Bartilbehør > Lommelærker >
Vis hele beskrivelsen

Lommelærker

Lommelærken er hver mands bedste ven. Med nogle styrkende dråber kan man holde til det meste, selv når onkel Flemming viser diasbilleder fra ferien på Lolland i 1974.

Lommelærkerne fås i alle former og størrelser, og hos Partyking har vi selvfølgelig samlet de både bedste og frækkeste lommelærker. Find en lommelærke, som passer til din designsmag og dit drikkebehov. Mange af vores lommelærker har et smart design, og de kan næsten ikke anes. Vi tilbyder dig eksempelvis lommelærker, som er designet som læbestifter, hammer og strømpebånd. Garanteret usynlige for omgivelserne!

Alle vores lommelærker har et flot design og kan ligeledes have flotte tryk. Vi forhandler selvfølgelig den klassiske benzindunk i højglans finish. Du kan også finde licenserede lommelærker med tryk og design fra nogle af de mest kendte producenter af stærke drikke. Er du eksempelvis Jack Daniels-fan, skal du selvfølgelig drikke din favoritdrink fra en licenseret lommelærke fra selvsamme brand.

Husk at købe en påfyldningstragt til din lommelærke, så du ikke kommer til at lade så meget som en eneste dråbe alkohol gå til spilde.

Underkategorier

Filter

Viser 72 produkter
castle