vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Bartilbehør Drinkstilbehør

Drinkstilbehør

Er du en af dem, der ser glasset som halvtomt snarere end halvfuldt? Når du har drinkstilbehør fra Partyking, spiller det ingen rolle, for din drink vil være lige så flot uanset hvad. I denne kategori har vi samlet tilbehøret til dig, som synes, at en paraplydrink ikke fungerer uden en paraply.

Vi tilbyder mængder af pudsigt, smart og festligt drinkstilbehør. Her i kategorien finder du cocktailpinde, isterningeforme, sugerør, drinkspinde, drinkspumper, beer pong og meget mere. Beer bong - er det optimale tilbehør, når man er rigtig tørstig til den vilde fest. Sugerørsbrillerne er desuden den ultimative festbooster, mens isterningeformene med sjove eller frække former giver ekstra krydderi til alle slags drinks. Vi har måske det største udvalg af isterningeformer på markedet, så du nemt kan finde en eller flere favoritter.

Til selve drinksfremstillingen har vi såvel drinksmix som smagstilsætning til shots, der derfor kan komme til at smage af slik! Med vores færdige blandinger behøver du ikke at have taget en bartenderuddannelse for at kunne mikse vildt lækre drinks til dine imponerede gæster. Du kan smide din drinksbog langt væk og bare fokusere på at blande den rette mængde alkohol med drinksblandingen. Skulle drinken blive for stærk, er det bare at fylde på med mere af blandingen.
Læs mere