Til toppen
Startside > Festartikler > Borddækning >
Vis hele beskrivelsen

Borddækning

Opdækning er ikke noget, du blot bør dyrke til farmors kaffeslabberas. En fin opdækning kan udformes på mange forskellige måder, og et flot dækket bordet løfter øjeblikkeligt stemningen, når gæsterne ankommer. Er der styr på bordet, er der sikkert også styr på alt det andet, så en flot borddækning definerer ofte festen!

Vi har alle festartikler til den perfekte opdækning til blandt andet børnefesten, halloweenfesten, krebsegildet og fødselsdagsfesten. Her i kategorien finder du komplette sæt med populære seriefigurer i fine farver, som vil tiltale både små piger og drenge, når der vanker en børnefest. Gør det nemt for dig selv og bestil alting på et og samme sted - nemlig Partyking.dk.

I vores sortiment inden for borddækning finder du bordduge i mange varianter, engangsbestik, engangskrus, engangstallerkner (hvem gider at vaske op efter festen?), servietter samt flotte skåle og fade. Et produkt, vi er særligt stolte af, er vores amerikanske festkrus. Du har sikkert set en eller anden high school- eller collegefilm i din tid. Her bælles der altid lunkent øl i røde eller blå plastickrus. Hos os finder du de autentiske krus, som var de hentet direkte fra den seneste Hollywoodfilm.

Underkategorier

Filter

Viser 3354 produkter
castle