Servietter

Helfarvede som multifarvede, mønstrede som opfindsomme samt figurprydede som blanke. Vi hos Partyking har samlet et mildest talt alsidigt udvalg af servietter, så du både finder de klassiske favoritter samt kitchede opkomlinge, der er klar til at pryde festbordet.

Når du skal finde servietter til studentergildet, krebsegildet eller påskebordet, har vi altid mange valgmuligheder, eller måske er du ude efter noget mere regnbuefarvet og flirtende til Pride-middagen? Naturligvis har vi noget, som passer til netop dette tema. Hvert arrangement kræver sine særlige servietter, og derfor leder vores indkøbere med lys og lygte efter de flotteste, mest funktionelle og opfindsomme servietter på markedet. Samtidig holder de øje med de mest stilige og originale servietringe, så du kan lade fest- eller middagsbordet undergå en mindre dekorationsrevolution.

Vi fylder hele tiden på og supplerer vores servietforråd, men hvis du mangler et specielt design eller en særlig form, er vi blot et kald eller en mail væk. Vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde dine favoritter!
Læs mere