vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Bartilbehør Vintilbehør

Vintilbehør

Af en eller anden grund betragtes vin som meget mere eksklusivt end øl og spiritus. Det kan have noget at gøre med produktionen (tænk franskmænd, der tramper druerne barfodede), eller at man "skal" drikke vin i de rigtige glas for at få den rette "bouquet" (fransk for smag). Vi ved det ikke. Vi ved dog, at vin er en skøn drik, og at det er super hyggeligt at trække en flaske op eller tage hul på en bag-in-box.

Med det rigtige vintilbehør kan du højne din smagsoplevelse, når du sipper, slubrer eller skyller såvel rødvin som hvidvin og mousserende vin. Takket være vores smarte flaskepropper kan du i øvrigt gemme resten af de ædle dråber, hvis du er glad og fornøjet efter et glas eller to.

En isspand er helt uundværlig til de mere romantiske stunder, hvor der vanker champagne. En folieskærer er endvidere det perfekte værktøj til at komme ind til proppen på de mere eksklusive vine. Vintermometeret kan du nok heller ikke klare dig foruden, når nogle af dine feinschmecker-venner kommer på besøg.

En tommelfingerregel: Rødvin serveres stuetempereret, mens hvidvinen serveres velafkølet. Skal du holde en skovtur i parken, kan vi varmt anbefale en køletaske.
Læs mere