vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Masker

Vil du gøre indtryk til det næste kostumebal, skal du helt sikkert tjekke vores masker. Vores unikke masker i papir, latex og plast kan på nogle få sekunder forvandle dig til USA's præsident, Zlatan, en frø eller en af de syv små dværge. Blandt vores hundredvis af masker finder du helt sikkert den maske, du har drømt om at bære til en kostumefest.

Sortimentet byder på masker til både børn og voksne, hvilket giver gode forudsætninger for at imponere venner og bekendte til den næste udklædningsfest eller for at arrangere dit barns sjoveste fødselsdagsfest.

Vi har også en række forskellige dyremasker. Hos os finder du dyremasker, som transformerer dig til eksempelvis et egern, en hund eller en flodhest. Hvorfor ikke chokere alle gæsterne ved næste kostumebal og komme udklædt som en gris? Vores dyremasker dækker normalt hele hovedet - men du kan selvfølgelig trække vejret!

Har du altid gerne villet have John Travoltas hårpragt eller Angelina Jolies læber, er du også kommet til det rette sted! Kategorierne karaktermasker og papmasker indeholder veldesignede masker i form af karikaturer af kendte mennesker. Vores morphmasker er super funktionelle til udklædningsfesten. Du har et godt udsyn gennem masken, og du behøver ikke at undslå dig en drink for at holde facaden oppe. Vil du tage til kostumefest med stil, kan du passende vælge en af vores teatermasker. Med en fin halvmaske kan du i øvrigt flirte med alt og alle uden at blive genkendt.

Vores masker kommer fra en af Sveriges førende leverandører. De er lette at tage af og på, og de sidder meget behageligt på hovedet.
Læs mere

Populære Kategorier

Alle Kategorier