vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Udklædning Dekorationer & Rekvisitter

Dekorationer & Rekvisitter

Vanker der snart en børnefest? Festen med et tropisk tema? Årets halloweenfest? Har du tænkt dig at indspille din egen gyserfilm? Eller vil du bare gerne indrette dit hjem med de lidt mere usædvanlige indretningsdetaljer? Så er du kommet til det rette sted. Her hos Partyking finder du masser af rekvisitter til alle formål. Fokuspunktet er dog gysersegmentet, så tænd gerne lyset, inden du begynder at tjekke sortimentet.

Din halloweenfest bliver fuldendt med store spindelvæv fyldt med kæmpeedderkopper, nogle ligsække spredt her og der, et par kranier hængende fra loftet og en eller anden kakerlak, der kryber rundt (for eksempel i maden). Med en fed røgmaskine skaber du den perfekte atmosfære til en uhyggeligt god fest. Du kan også krydre det hele med nogle afhuggede fingre (selvfølgelig lavet af plastic) i velkomstbowlen, plasticfluer i maden og en blodig dug på bordet, og så er også drinksbordet og buffeten komplet.

Advarsel: Visse produkter er ret uhyggelige. Specielt rekvisitterne i form af hængende hoveder og vores kravlende hekse og monstre. Går du efter en mere børnevenlig fest, har vi blandt andet glitterdraperier, sjove bannere, borddekorationer i tropisk stil og meget andet godt.

Held og lykke med festen!
Læs mere