vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Udklædning Kostumetema

Kostumetema

Har du brug for inspiration til kostumetema? Så er du virkelig kommet til det rette sted, hvor du finder flere tusind forskellige produkter at vælge imellem i en masse forskellige underkategorier. Det svære er måske at bestemme dig for bare ét af temaerne. Pyt, invitér til flere kostumefester, så slipper du for bare at vælge et enkelt tema. Vores lave priser gør, at du kan holde temafest så ofte, du vil. Findes der sjovere fester end temafester? Nej, vi tror det ikke, da det legesyge og tossede står i centrum til netop temafester. Og det er lidt det, der er Partkings motto. Hvis du er inviteret til temafest, så ved du i hvert fald, hvilken underkategori af kostumetemaer, du skal bevæge dig inden for, når du leder efter et passende kostume.
Hvis der bare står "kostume", så indebærer det, at du har helt frie hænder til at vælge tema og være lige præcis, hvem du vil, for en aften. Hvem skal du vælge, og hvordan vælger du? Begynd med at kigge på nogle af de forskellige kostumefesttemaer her hos is, vi har det helt rigtige udstyr afhængig af, om du vil klæde dig ud som en fin adelskvinde fra 1700-tallet, en arbejdskategori, som politi og røvere, noget sportsrelateret, et dyr eller en uhyggelig og blodsugende vampyr til halloweenfesten.
At alle kommer udklædt til temafesten er en selvfølge, men er det lykkedes dig som vært at vælge tema, så er det vel synd og skam, hvis ikke også lokalets er pyntet op til festens anledning. I vores udvalg finder du dekorationer som vimpler, balloner, og flag, som er tilpasset forskellige kostumefesttemaer. Hæng guirlander over vinduekarmene og stoleryggene, stik flag og vimpler ind i sprækkerne, og hæng en stor banderoll på væggen. Strø konfetti ud, som er i samme stil som dit tema for at pifte festen ekstra op. Hvis du vil skærme af eller dække af, så gør et draperi jobbet med bravour.
Er det tid til at vælge kostumefesttema til en børnefødselsdag? Vi har tøj i børnestørrelser til kostumefesten, som er velegnet til de yngre i familien. Måske har din søn eller datter altid drømt om at klæde sig ud som en rigtig Disneyprinsessa eller måske som sin yndlingsmadret eller et nuttet lille dyr. Vil barnet hellere skippe helt dragten og satse på detaljerne, så finde I eksempelvis ansigtsmaling, som kan tilpasses nye temaer om og om igen. Det skal heller ikke gå din næse forbi, at halloween er årets største kostumefestweekend. Mens visse tænder lys i græskar for at skræmme folk væk, så kan du gøre dit bedste for at lokke dit mest skræmmende jeg frem. De seneste år har det dog været almindeligt at klæde sig ud som andre ting end den klassiske vampyr, zombie eller spøgelse. Behøver du idéer til et nyt kostumefesttema til årets kostumefest, så er du havnet det rette sted. Føler du, at en klassiker aldrig slår fejl, så finder du en masse vampyrattributter, som skulle gøre selveste Dracula grøn af misundelse. Er du ude i sidste øjeblik, så har vi hurtig levering, så du kan få årets kostume hjem i ordentlig tid.
Læs mere