Hem
> Udklædning > Temafest > 50'Er Maskerade

50'er Maskerade

Har du set den klassiske "Grease"-film, der udspiller sig i den bedste periode af 1950'erne? Hvis ikke, bør du straks se denne sjove musicalfilm. Her kan du hente masser af inspiration til, hvordan du skal klæde dig, hvis du er blevet inviteret til udklædningsfest med et 50'er-tema.

Partyking tilbyder et bredt sortiment, når det kommer til 50'er-temaet, og du kan blandt andet finde cool jakker, parykker, briller, leggings, prikkede duge og vimpler samt meget andet godt. Er du blevet indbudt til karneval, og ved du ikke, hvad du skal have på? Så er du kommet til den rette side her hos os på Partyking.

Uanset om dine børn vil klæde sig ud til en fest, eller du selv skal til party med dine veninder eller venner, har Partyking et passende kostume. Har du drømt om at være Elvis, Marilyn Monroe, Einstein eller nogle af karaktererne fra "Grease"? Drømmen kan gå i opfyldelse allerede i dag. Husk på, at de kendte skuespillere blandt andet var flotte John Travolta og smukke Olivia Newton-John, og hvem vil ikke gerne klæde sig ud som netop dem? Vi håber, at du finder de helt perfekte 50'er-kostumer til dig og dine venner, og at I får en rigtig skøn 50'er-vibe ved festen.
Læs mere