Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Sminke

Er du inviteret til Oscarfesten, skal du nok skifte kategori lidt hurtigt og i stedet ringe til Dennis Knudsen og booke en tid. Til alle andre festligheder er du dog kommet til det rette sted. I vores sortiment af sminke finder du alt, hvad du kan tænkes at få brug for, når du vil være festens højdepunkt.

Shop rundt blandt mere end 100 makeupartikler i mange forskellige kategorier. Her finder du alt fra relativt almindelige sminkeprodukter til teaterblod, løse tænder og special effect. Vi har virkelig ikke sparet på krudtet.

Vil du være festens hårde negl, kan du investere i et par tattoo sleeves og kombinere dem med nogle special effects med skønne bloddetaljer. Motorcyklen og cowboyboots må du dog selv klare. Vil du hellere klædes ud som en japansk mangafigur, har vi såvel hudfarve som hårfarve, øjenskygge, neglelak og meget andet til din stund foran spejlet.

Med vores færdige sminkesæt får du alt det nødvendige udstyr med i pakken, når du er i gang med at forvandle dig til en vampyr, en varulv, en pirat eller en af karaktererne fra storfilmen "Avatar".

Alle vores sminkeprodukter er nøje udvalgt samt gennemtestede. Hvis du ikke er meget overfølsom over for et bestemt stof, er det helt sikkert at bruge produkterne.

Underkategorier

Filter

Viser 911 produkter
castle