Hem
Udklædning Sminke Kunstige Øjenvipper

Kunstige øjenvipper

De perfekte øjne, kan de opnås uden kunstige øjenvipper? Svaret er, at de virkelig gør det nemmere! Et par fantastiske kunstige øjenvipper kan både gøre dine øjne sexede at se på, og hjælpe dig med at erobre verdenen med et enkelt blink.
Hos os finder du lækre øjenvipper online, der gør dig til festens højdepunkt, og det vil også gøre dig virkelig lækker på en almindelig torsdag, når du tager på arbejde og føler dig lidt pænere end normalt. Vores vipper passer ikke kun godt til hverdagen eller den glamourøse fest. De fungerer selvfølgelig lige så godt til kostumetøjet, hvis øjnene skal have et lille (eller stort) løft. Hos os finder du vipper i forskellige farver, som du nemt kan kombinere med det kostume eller outfit, du skal bære, når du skal til en fest. Et par farverige vipper i en lækker farve er perfekte, når du vil efterligne en eventyrlig figur, mens sorte øjenvipper giver dig et dramatisk og tiltalende look. Vil du gå all in, når du skal fejre pride, finder du flere forskellige produkter i vores sortiment, der er lige så farverige som selve begivenheden. Det samme er tilfældet, når du vil fejre det nye år og gøre dig selv lidt mere spektakulær og skille dig ud fra mængden. Kort sagt – med vores vipper bliver du højdepunktet til festen og kan nyde at føle dig ekstra flot! Fordelene ved at bruge kunstige øjenvipper er mange, og en af de største er, at du undgår den akavede situation med udtværet mascara langt ned på dine kinder, når de små timer kommer snigende. Vores kunstige vipper sætter du nemt fast uden at være bekymret sorte pletter under øjnene efter en svedig dansetræning. Når du limer et par stilfulde og realistiske øjenvipper på, får du et pænt og jævnt resultat, som du ikke kan opnå med almindelig makeup. Uanset hvilket produkt du vælger at købe, vil de være lette at anvende, og hvis du passer godt på dem, kan du ofte bruge dem flere gange! Det giver dig mulighed for at øge charmen om dine øjne når som helst på året, både når du skal til en stor fest og når du ønsker at blive set lidt ekstra i hverdagen! Hvis du har været god til at passe på dine øjenvipper og været i stand til at bruge dem så mange gange, at limen er løbet tør, kan vi naturligvis hjælpe med nye tuber, så du kan få endnu mere glæde af dem! Ud over almindelige klassiske øjenvipper finder du også andre sjove og seje farver og former, der er egnet til hverdag og fest. Ønsker du længere og tykkere øjenvipper? Det kan du få ved at bruge vores produkter. Og du kan få dem længere end du nok regner med!
Øjnene siges at være sjælens spejl, og fortjener det bedste. Lad derfor dine øjne blive festens blikfang ved at forstærke dine naturlige øjenvipper med nogle af vores falske øjenvipper! Hos os handler du smart på nettet, med hurtigere leveringer af produkter i topklasse.
Læs mere