vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Leveringsinformation

At vente er kedeligt. Og vi hader kedeligt. Vi gør alt i vores magt for at du skal modtage dine varer så hurtigt som muligt. Når du handler hos os venter du aldrig for længe - uanset om du venter på noget godt eller ej.

Vi gør vores bedste for at sende alle bestillinger afgivet inden kl. 16 på hverdage samme dag. For at din ordre skal blive prioriteret i køen, anbefaler vi at tilføje ekspreshåndtering i kassen. Vi leverer ikke til Grønland. Du kommer til at se hvilke leveringsalternativ som er tilgængelige lige så snart du har angivet din leveringsadresse i kassen. Bemærk venligst, at vi ikke sender pakker på de svenske officielle helligdage.

Leveringstid

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage efter afsendelse. Den nemmeste måde at se den forventede leveringsdato på er at gå til kassen med dine produkter, der kan du se hvornår vores speditører forventer at kunne levere til netop dit postnummer. Vær opmærksom på at dette er en estimeret leveringstid, og at der kan forekomme afvigelser hos den valgte speditør.

Levering til Posthus med PostNord 49,-

Din bestilling sendes fra os med tracking. Du får et pakkenummer du kan bruge på PostNords hjemmeside for at spore din pakke og se når den kom frem til dit valgte posthus, du får også et sms når den er fremme. Du behøver gyldigt legitimation for at afhente din pakke. Normal leveringstid på varer som er i lager er 2-3 hverdage fra at vi har modtaget din bestilling, dette forudser at Postnord holder sine lovede leveringstider. Bestillinger som afgives før klokken 16.00 sendes fra vores lager samme dag. Fri fragt ved køb over 500,-.

PostNord Pakkeboks 49,-

Din ordre sendes med PostNord og du modtager et pakkenummer, som du kan bruge på PostNords hjemmeside til at spore din ordre og se hvornår den er ankommet til din valgte pakkeboks. Du får besked via SMS/E-mail med instrukser. Fri fragt ved køb over 500,-. Leveringstid c:a 2-3 hverdage.

Hjemmelevering med PostNord 69,-

Med Postnords hjemmelevering får du din pakke levereret direkte til døren i løbet af dagen eller aftenen. Du får et SMS hvor du har mulighed for at vælge tid og dag for levering. Ved landdistrikts brevbærer deles pakken ud med din normale post (underskrift kræves). Leveringstid c:a 2-3 hverdage.

Levering til Firma med PostNord 69,-

Jeres bestilling sendes med PostNord DPD Firmapakke. PostNord kører forsendelsen ud på hverdage frem til kl 17.00. Ingen avisering per telefon sker.

Budbee Pakkeboks 49,-

Din ordre leveres til en pakkeboks, du modtager en SMS-avisering med en kode for at afhente din pakke. Bemærk at MitID kan være påkrævet for at afhente pakken. Denne mulighed er kun synlig hvis speditøren leverer til dit postnummer og ordren får plads i en ledig pakkeboks. Du ser leveringstiden ved kassen, når du har udfyldt dine leveringsoplysninger. Fri fragt ved køb over 500,-.

Hjemmelevering med Budbee 59,-

Budbee leverer din bestilling til din dør hverdage mellem kl 16.00-22.30. Du bestemmer selv om Budbee skal banke på, ringe eller efterlade pakken uden for din dør. Den beregnede leveringstid afhænger af hvilket postnummer du bor i, du kan se den i kassen når du lægger din bestilling.

Instabox Pakkeboks 49,-

Så snart din ordre er afhentet fra vores lager, sendes en SMS til det mobilnummer, der er angivet i ordren. Der sendes en ekstra SMS sammen med en åbningskode, når pakken kan afhentes i Instabox-skabet. Identifikation med MitID kan påkræves. Liggetid på pakken er 3 dage med mulighed for forlængelse. For mere info, se venligst Instabox-hjemmesiden for mere information. Fri fragt ved køb over 500,-.

Hjemmelevering med Instabox (Instahome) 59,-

Instabox leverer bestillingen til din dør mellem kl. 16.00-22.30. Den forventede leveringstid afhænger af, hvad postnummer du har, du kan se den forventede leveringstid i boxen, under levering, når du ligger din bestilling. På leveringsdagen får du et opdateret interval på, hvornår leveringen forventes at ankomme. Fri fragt ved køb over 500,-.

Tilvalg: Ekspreshåndtering 19,-

Vælger du ekspres håndtering, når du går til kassen, bliver din ordre ekspederet med øjeblikkelig virkning. Hermed er du sikret, at ordren bliver sendt hurtigst muligt. Leveringstiden (2-3 arbejdsdage) er stadig den samme til dit postnummer.