Hem
Bartilbehør Barindretning

Barindretning

Der er noget særligt ved barer og pubs, det har man jo set på film og tv. En bar eller pub er et samlingspunkt, samtidig med at det er et sted, hvor man kan få en stund for sig selv.

En del af den specielle barfølelse kommer af indretningen. Barer og pubs er hyggelige steder, særligt hvis de ligger i din stue, og der er kravleafstand til soveværelset! Hvis du vil bygge din egen bar, skal du endelig ikke spare på indretningen. Barindretningen er et vigtigt håndværk på niveau med at male loftet i Det Sixtinske Kapel eller mejsle et perfekt billede af en græsk gud i marmor. Mindst.

I vores sortiment med grej til barindretningen finder du alt, hvad du behøver, når du skal indrette baren, uanset om du sigter efter det autentiske irske udtryk, det mere minimalistiske design i en eksklusiv vinbar eller det karakteristiske sportsbardesign. Barspejle er et must, ligesom barskilte med sjove tekster, så dine gæster ved, hvor de skal parkere deres bagdel. Vinreoler er måske ikke det første, du tænker på, når du planlægger din barindretning, men det skader ikke at tænke skridtet videre! En samling fine vine i en flot vinreol kan være samtaleemnet, når du pludselig møder drømmepartneren i din helt egen bar!
Læs mere