vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Bartilbehør

Bartilbehør

Tænk dig at have din helt egen bar, som du selv bestemmer over. Du kan udforme den præcis, som du vil, indrette med de farver, du vil, og bruge sjovt og praktisk tilbehør. Tænk dig at kunne invitere kammeraterne over i baren - uden først at skulle ned i byen! Lyder det lidt som en drøm? Ikke længere. Her finder du nemlig alt muligt nødvendigt og unødvendigt (men sjovt!) tilbehør til baren.

Du står for barens design og de stærke drikke. Vi står for et stort sortiment af barindretning, barudstyr, drinkstilbehør, drikkeglas, lommelærker og vintilbehør. Med vores bartilbehør kan du nemt gøre din bar helt unik og få værktøjerne til at servere alle tænkelige stærke dråber med stil. Tænk, hvor meget omkostningerne for alkohol vil falde, når du åbner din egen bar!

Uanset hvad dine gæster vil fugte ganen med, har vi værktøjerne. I vores sortiment af barudstyr og drinkstilbehør finder du alt til tilberedning og servering af drinks, cocktails, øl, vin og spiritus. Med over 100 forskellige drikkeglas har vi et glas til selv de mest eksotiske drikke. Lidt ekstra stolte er vi over vores lommelærker. Vi har lommelærker i alle størrelser og udformninger.
Læs mere

Inspiration

Populære Kategorier

Alle Kategorier