vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Begivenhed

Begivenhed

Klæd dig ud til ukendelighed ved enhver festlig lejlighed eller pimp din hule, når det er dig, der er vært for aftenens udskejelser. Her finder du alle de nødvendige festartikler - fra kostumer til dekorationer passende til enhver højtid.

Skal dine gæster have oplysningerne i en stilfuld og elegant invitation, bør du vælge et af vores sjove invitationskort - velegnet til børnefester, bryllupsfester eller studenterfester. Temaer som Pippi Langstrømpe, Super Mario eller Star Wars skaber den helt rette spænding, både hos den yngre og ældre vennekreds.

Med regnbuen som tema kan du invitere alle hjem for at fejre Prideparaden. Byd dine gæster velkommen i et regnbueslips og hat samt med flotte regnbueflag på bordet. Hvorfor ikke fejre 4. juli med en konsekvent opdækning, der hylder farverne i det amerikanske flag - blå-hvid-røde stjerner og striber på krus, tallerkener, duge og guirlander? Eller hvorfor ikke arrangere en halloweenfest med dødningehovedaskebæger, hestehoveder i gæstesengen og en ægte american style-opdækning?
Føler du i stedet for en klassisk tacofredag, men med ekstra af det hele, kan du pynte med sombreros, pinatas og kaktusser af pap. Det bliver garanteret en succes, og desuden smager tequila langt bedre fra Mexico-inspirerede papkrus!
Læs mere