Hem
> Temaer > Begivenhed > Awards Night

Awards Night

Gør drømmen om at vinde en pris ved en stor gallafest til virkelighed ved hjælp af vores fantastiske udvalg af fint tilbehør til Awards Nights!

Kategorien byder på al den glitter og glamour, du kan ønske dig. Bestil pokaler i guld og sølv, og køb også gerne diverse spøgefulde priser, du kan dele ud i løbet af aftenen. Ifør dig dit gallaoutfit, og supplér med accessories fra Partyking! Med guldfarvede balloner og konfettikanoner kan du skabe en uforglemmelig aften hjemme i stuen.

Vi forhandler naturligvis også en lyserød og rød løber, som kan afgrænses med afspærringer - helt efter gallakunstens regler! Din Awards Night bliver med garanti en mindeværdig aften for alle de involverede. Hvis du forbereder en rigtig god takketale til dine nære og kære, vil vi her på Partyking ikke blive spor overraskede, hvis tårerne flyder blandt gæsterne. Uddel medaljer for årets storslåede præstationer. Del højtidelige invitationer ud til dine venner, og saml alle dine favoritmennesker til en fælles gallasammenkomst – gerne med en 3-retters menu og masser af champagne.
Læs mere