Til toppen
Startside > Udklædning > Farvede linser >
Vis hele beskrivelsen

Farvede linser

Øjnene er sjælens spejl. Sådan siges det i hvert fald. Hvad sker der, hvis du anvender farvede linser? Jo, du kommer garanteret til at gøre et vildt indtryk. Hvor stor en effekt du opnår, kommer selvfølgelig an på, hvilke typer af farvede linser du anvender.

Her i kategorien finder du et enormt udvalg af netop farvede linser. Er du frisk på et par linser med katteøjne, robotøjne eller blodsprængte øjne? Så er crazy linser lige noget for dig. Med hjælp af eyelushlinser får du mørke linser med lækre, surrealistiske mønstre. Scleralinser er meget specielle, i og med at de dækker hele øjet. Vi har blandt andet helt sorte scleralinser. Seje til festen, men skal nok ikke bruges på en date! Du skal nok kunne komme til at skræmme nogen i byen, hvis du tager de sorte scleralinser på. Hos os finder du også basic linser og glamourlinser. Linser til alle lejligheder med andre ord!

Det er ret nemt at anvende farvede linser. Hvis du ikke har anvendt linser tidligere, behøver du ikke være urolig for, at din transformation ikke lykkes. I hver pakke indgår der to farvede linser, enten i form af månedslinser eller årslinser. Tjek specifikationerne inden dit køb, så du ved, hvilken holdbarhed linserne har - og husk at købe kontaktlinsevæsken Max Optifresh, som indeholder både linsevæske og en linseæske, du kan gemme dine linser i. Sigtbarheden gennem linsen er fremragende. Bemærk, at alle vores linser er uden styrke.

Underkategorier

Filter

Viser 54 produkter
castle