Startside > Festartikler >
Vis hele beskrivelsen

Festartikler

Alt bliver sjovere, hvis man har sit barnesind i behold! Det er ikke bare børnefester, der bliver sjovere med festartikler. Også voksne kan lide at peppe tingene op, når der vanker fest. Vi vil tilmed driste os til at sige, at selv fødselaren, der fylder 100, oftest gerne vil have balloner, konfetti og guirlander til festen. En fed partyhat er selvfølgelig prikken over i'et.

Vi kalder os ikke Partyking for ingenting. Vi tilbyder et godt stykke over 200 sjove og mere eller mindre praktiske festartikler til alle tænkelige fester og arrangementer. Hvis du er ude efter dekorationer og ting til opdækningen, har vi alt, hvad du har brug for. Balloner, konfetti, lys, serpentiner, kagedekorationer - hvordan du end vil iscenesætte dit hjem til festen, finder du produkterne hos os.

Lidt ekstra stolte er vi over vores piñatas. Vær med på den sydamerikanske tradition med en piñata fra Partyking! I underkategorien Mad & Drikke finder du et stort sortiment af slik, snacks og drikkevarer til fester med kun voksne deltagere. En polterabend er ikke fuldendt uden lidt frækt tilbehør. Til festerne, der fortsætter til langt ud på natten, anbefaler vi glowsticks. Bær disse selvlysende armbånd, så du kan ses i mørket. Giv en glowstick til en, du bager på, så du ikke mister ham eller hende af syne.

Underkategorier

Filter

Viser 11494 produkter
castle