Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Hatte

Vil du gøre dit kostume komplet og få det ultimative tilbehør, kan du gøre brug af en hat eller en anden form for hovedbeklædning. Det sætter prikken over i'et på din udklædning! En hat er også et fint tilbehør til den almindelige fest, eller når du bare vil peppe hverdagen lidt op.

Den klassiske guldhat er et must, når yndlingsholdet har vundet trofæet. En syngende nissehue gør garanteret succes ved julebordet på arbejdet. En gangsterhat er den perfekte accessory, når du vil se mere respektindgydende ud. Ølhjelmen er det ultimative udstyr til alle sommerens fester. Med en ølhjelm behøver du aldrig at tørste på varme sommerdage. Den store eller lille prinsesse må også bare have en guldkrone eller et diamantdiadem.

I vores sortiment af hovedbeklædning finder du flere hundrede hatte, kasketter, huer, tiaraer, pandebånd, diademer, masker, hjelme, slør, bandanaer, hætter, kroner og meget andet. Vi har også et mindre sortiment af børnehatte. Vi er derfor ret sikre på, at du finder en favorit i vores brede sortiment af hovedbeklædning.

De forskellige hovedbeklædninger er i princippet str. one size (voksenstørrelse). De skulle således gerne passe de fleste hoveder. Hvis en hovedbeklædning fås i flere størrelser, kan du se det i produktbeskrivelsen.

Underkategorier

Filter

Viser 1469 produkter
castle