Hem
> Udklædning > Hatte > Nissehuer

Nissehuer

Er det tid til julebordet 2022? Har du ansvaret for hele programmet? Er du blevet tildelt dette "ansvar" mod din vilje? Gør chefen tilfreds, og pynt dine skønne arbejdskollegaer med en omgang nissehuer! På den måde hiver du stemningen til julefrokosten helt i vejret og får samtidig brudt isen med eventuelt nye kollegaer. Det bliver et sjovt "mindebillede" i hvert fald, når hele styrken bærer nissehuer!

Hvor mange forskellige slags nissehuer findes der egentlig? Mange, er naturligvis det rigtige svar! Her hos os finder du nissehuer og julerelaterede hovedbeklædninger i enhver form. Søger du en meget klassisk variant, så har vi røde og hvide nissehuer i forskellige stilarter og størrelser. Hvis du hellere vil skeje ud med noget anderledes, så skulle du måske prøve en lyserød eller en camouflagefarvet nissehue! Vi har nissehuer til både voksne og børn, 100-årige og 1-årige.

Hvis du ønsker ekstra opmærksomhed, så findes der også nissehuer med blinkende lys langs kanten og nogle med bjælder. Du vil helt sikkert blive set og hørt, hvis du kommer anstigende med netop denne variant! Til julefesten kan det også være sjovt at pynte op med nissehuer. Du finder bittesmå nissehuer til vin- eller sprutflasker og større varianter til at gemme en vinbog i. Vi har tilmed også små huer, der kan benyttes til bestikket på julebordet. Vil du stikke lidt ud fra mængden, så kan du altid sætte vores specialfremstillede "kalkunhat" på, hvor hatten - i stedet for rød og hvid - er formet som en nystegt kalkun.

Hvis du er lidt træt af det sædvanlige pæne juletøj eller de almindelige dekorationer til julefrokosten, så kan du finde sjovere og mere spændende alternativer hos os. Vi har juleinspirerede accessories til både børn, babyer og voksne. Tag et kig, og lad dig inspirere! Velkommen ind og gør et fund blandt flotte, sjove, anderledes og ekstremt grimme nissehuer hos Partyking! Hurtigt, smart og smertefrit.
Læs mere