vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer

Temaer

Der er intet, der er så sjovt som at gå til en temafest. Det giver simpelthen en helt anden atmosfære, end en almindelig fest kan tilbyde dig. I mange tilfælde er planlægningen af festen mindst lige så sjov som selve festen, og så får du chancen for at være lidt mere kreativ med dit look end til hverdag.

Hvilke farver skal der bruges til borddækningen? Er det muligt at installere en discokugle i festlokalet? Skal hver gæst have et flag at vifte med til kampen?

Der er meget at tænke over, og hos Party King har vi de fleste festartikler og gadgets, der passer ind i de forskellige temafester. Så lad os give dig en hjælpende hånd med planlægningen.

Vi har bl.a. en kategori, der er helt og aldeles dedikeret til forskellige lande, så skal du holde en fest med det store land mod vest som tema, vil du nyde vores amerikanske tilbehør. Her er alt, hvad der måtte være nødvendige, såsom balloner, det amerikanske flag og fancy kjoler. Måske føler du for at klæde dig ud som en fremragende præsident for en dag.

Der er også meget at opdage i vores kategori for børnefødselsdage. Her finder du alle de elskede Disney-figurer, som helt sikkert vil være et stort hit hos fødselsdagsbarnet.
Læs mere