Hem
Slik & Drikke

Slik & Drikke

Mad og drikke har til alle tider været i centrum for fester og sociale arrangementer, og har der ikke været en eksisterende fest omkring det spiselige, har man selvfølgelig udviklet en. På Partyking tager vi skridtet videre ved at tilbyde dig spiselige ting med et twist samt sjove og underholdende klassikere, der tager dig tilbage i tiden på nostalgiske eventyr.

Arrangér et bord med slik og finurlige drikkevarer til studenterfestens vogntur eller til forlovelsesfesten takket være Partykings brede udvalg af mad og drikke. Når du har brug for noget dagen efter, kan vi tilbyde alt fra lægende brusetabletter til spændende, boblende frugtdrikke og den perfekte sauce, som du nemt forbereder til brunchen.

Vores varemærker er nogle af de mest kendte og elskede, og vi garanterer dig derfor en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, du gerne vender tilbage til! Klassikere blandet med slik og ting, du aldrig har set før, gør Partykings sortiment til en uovertruffen forsyning af godbidder i alle former - vi kalder os trods alt for "Partyking"!
Læs mere