Om Partyking.dk

Om Partyking

Har du nogensinde været til en fest og følt, at alt er præcis, som den forrige fest du var til? Det har vi også! Ret trist faktisk, men det er her, hvor vi hos Partyking kan gøre en forskel med alt, der er nødvendigt for at arrangere en helt unik fest. Da vi har Nordens største udvalg af sjovt tilbehør, vil vi love, at du altid kan afholde unikke fester. Vi har alt fra storsælgerne til de nye og lidt mærkelige ting, som får folk til at måbe, og noget som de vil snakke med deres venner om. Hvis du er på jagt efter inspiration til festen, kan du finde alt det, som gør festen meget mere spændende end alle andres.

Om os

Kampen for at skabe mere fest i hverdagen begyndte tilbage i 2009, da Partykungen.se blev lanceret i Sverige. I 2017 gik vi så i luften med Partyking.dk, og i dag spreder vi masser af glæde og bekæmper den grå og triste hverdag i såvel Sverige og Danmark som vores nabolande Norge og Finland. Det gør os til Nordens førende onlinebutik af festtilbehør, udklædning og gaver, og vi har sidenhen sendt mere end 3 millioner ordrer (and still counting) til vores tilfredse kunder. Man siger, at et godt grin forlænger livet, og vi vil gøres vores for, at vores kunder er dem, der lever længst tid.

Partykings hovedkontor og lager er placeret i Gävle, Sverige, hvor mere end 30.000 produkter opbevares i vores 5700 m² store lager. Vi har eksklusive licenser fra Disney, DC Comics, Star Wars og Marvel samt flere andre velkendte varemærker og producenter. Selvfølgelig er Partyking.dk certificeret af Tryg E-handel.

Sagaen om Partyking

Der var engang en dreng som hed Joel Svensson, hvis mor havde været arbejdssøgende i længere tid. Snart var det hendes fødselsdag, og Joel ville give hende det, som hun ønskede sig mest af alt, nemlig et job. Derfor opstod idéen om at starte et firma, for at kunne ansætte sin mor, som en gave til hende. Således blev Partykungen.se lanceret med et daværende lager på knap 20 m² (til sammenligning med nutidens store lager på 5700 m²). Og mor fik sin drømmegave af sin søn, nemlig et job! Og som man siger, så er resten historie…

Medarbejdere

Udover selve Partyking, Joel Svensson (også kaldet administrerende direktør) samt vicepræsidenten Jeff Jansson, har vi en stor gruppe af glade medarbejdere fordelt på afdelingerne lager, kundeservice, eksterne markeder, administration, IT, markering & sociale medier, indkøb, webredaktion og økonomi.

Mission

Grå dage, hamsterhjul, tidlige morgener og det evige puslespil i livet. Ja der er meget i livet, som kan føles trist, og findes der noget værre end den følelse? På Partyking har vi bestemt os for at tage kampen op mod alt det triste. Vi er medicinen mod det triste, vi puster liv i hverdagen, og vi gør livet til én stor fest. For hvem vil ikke have mere fest i livet? Vores syn på livet er, at det selvfølgelig skal være en fest, og ikke bare en grå hverdag, der er gennemsyret af praktiske ting. Det ses på vores sortiment, den måde vi arbejder og hvordan vi svarer i telefonen. Og du vil selvfølgelig også være med og få andre til at opleve mere glæde og grin i hverdagen, uanset om det er med en banadragt eller med pruttepuder? Partyking gør det enkelt og let at have det sjovt, og vi gør alt for at bekæmpe det triste og grå i hverdagen. Vi er stolte over vores vigtige mission: FIGHT BOREDOM.

Pral

Partyking har gennem årene modtaget en del udmærkelser og priser. For at nævne nogle:
I 2015 blev Partyking udnævnt til årets digitale gaselle, og samme år blev grundlæggerende Joel Svensson udnævnt til årets iværksætter i Gävle, Sverige. I 2019 fik Partyking desuden en unik hæderspris for vores personalekultur, hvilket betyder, at vi aktivt arbejder for at få personer med funktionsnedsættelser ind i virksomheden.

Kontakt

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@partyking.dk eller ringe til vores kundeservice på telefon (+45) 89 87 50 30 OBS! Telefonen er beregnet til vores kunder. Sælgere henvises til e-mail.

Postadresse:

Partyking.dk
Box 78
801 02 Gävle
Sverige

Partyking.dk (CVR 12942524) ejes af selskabet Partyking AB (SE5567176630).
castle