vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Om Partyking

Gør det triste lidt sjovere - og det sjove helt fantastisk.

Fight Boredom. Det er vores ledestjerne i alt, hvad vi gør, og hvad vi kæmper for hver dag. Vores mål er aldrig at lade det triste vinde. Det ville jo være virkelig trist. Men vent nu lige lidt - et budskab på engelsk fra en nordisk virksomhed? Ja, hvorfor ikke? Vi synes ikke, at det er så vigtigt med regler om, hvordan ting burde være. Og det gør du nok heller ikke. Så ville du jo ikke være her... ja, vi ved jo faktisk ikke, hvad du laver her. Men vi ved, hvad vi laver her. Vi kæmper for at skabe mere fest og et sjovere liv for alt og alle.

Den kamp begyndte i 2009, da Partyking først blev lanceret i Sverige. I dag spreder vi glæde og bekæmper alt det triste her i Danmark og også i Norge og Finland, og vi vokser hele tiden. Hvis alt går som planlagt, er vi snart intergalaktiske glædespredere og kæmper mod alt det triste i hele universet. Men en dag ad gangen.

Vi er selvfølgelig utrolig glade for vores fremgang, men vi er fuldstændig ovenud lykkelige for, at så mange deler vores passion for at gøre tingene lidt sjovere. At der er flere, som tager glæden alvorligt. Som ved, at festen altid kan hæves et par niveauer. At tusindvis af glædespredende genier lever for at sætte et smil på folks læber. At så mange, præcis som os, nægter at acceptere et liv, der er kedeligt. Og med tanke på alle de grin, der følger med, så vil livet blive ret langt.

Kontakt

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@partyking.dk eller ringe til vores kundeservice på telefon 89 87 50 30 (OBS! Telefonen er beregnet til vores kunder. Sælgere henvises til e-mail).

Postadresse:

Partyking AB
Box 78
Gävle
SE-801 02

Partyking.dk (CVR 12942524) ejes af selskabet Partyking AB (SE5567176630).