vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Bartilbehør Barudstyr

Barudstyr

Det er ikke nok at have en oplukker i bestikskuffen, hvis du vil kunne prale med en fuldt udrustet bar derhjemme. Du vil vel kunne byde på andet end lunkent øl, ikke sandt? Heldigvis har vi alt, hvad du behøver, så du kan skabe dig et værdigt vandhul i hjemmet. I denne kategori har vi samlet barudstyr i en topklasse, som passer både hobbybartenderen og den professionelle bartender.

Vores sortiment af oplukkere er måske det største på nettet. Perfekt til den netop 20-årige eller din partner in crime. Hvorfor ikke slå til på en oplukker formet som Pac Man eller spar es? Med et bælte eller et iPhone-etui med indbygget oplukker behøver du aldrig at længes længe efter en kold øl. Supplér derefter med barviskestykker med dine favoritølmærker.

Det er formodentlig ikke bare øl, der bliver efterspurgt i din private bar. Så gælder det om at have det rette udstyr for hurtigt at kunne fikse en god drink, som får gæsterne til at falde på halen. Hos os finder du flaskeholdere, morter, shakers, cocktailsier, måleenheder, isknusere, skænkepropper og meget andet, som gør dig til kongen i din egen private bar.
Læs mere