Skænkepropper

Har du som så mange andre brugt dage og søvnløse nætter på at overveje nøjagtigt, hvor lang tid det tager at servere en centiliter spiritus? Mist ikke modet, her kommer svaret: Det tager ét sekund at hælde en centiliter op - med skænkeprop. Det tager sikkert også et sekund uden denne prop, men det er så meget sværere.

Med den information, du netop har fået, slipper du for at hælde alkoholen op i måleglas, når du laver professionelle drinks til dine venner, hjemme eller på jobbet (hvis du arbejder i en bar). Du kan imponere uden overhovedet at måle op.

Ejer du ikke en skænkeprop? Det fikser vi, for her på siden fås de både i stilrent sølv og i glade farver, og de passer de fleste flasker. Er du en af dem, som tager det lidt forsigtigt med alkohol, kan du tage et kig alligevel. Skænkepropper er gode til at undgå fedteri med eksempelvis olivenolie. Vi har desuden skænkepropper med samt uden automatiske låg, hvis man vil gøre væsken ekstra frisk, og selvom alle har frit flow, fås de også med forskellige hastigheder.
Læs mere