Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Parykker

Fantaserer du om, hvordan du ville se ud, hvis du havde en helt anden frisure? Så er du kommet til rette sted. Det er fantastisk, hvad en paryk kan gøre ved udseendet. Bare ved at tage noget klæd-ud-hår på, kan man skabe sig en helt ny karakter. Det er kreativt, og det er sjovt!

Hos os finder du såvel dameparykker som herreparykker og børneparykker. Visse af vores parykker er kopier af kendissernes frisurer, mens andre er inspireret af karakterer fra film eller tv. I alt finder du et godt stykke over 300 parykker i vores sortiment. Supplerer du med en af vores masker, har du et komplet outfit til festen eller udklædningsfesten.

Du finder glamourparykker (kun for kvinder!), Lady Gaga-parykker, afroparykker, Elvisparykker, smølfeparykker, rastaparykker og meget andet i sortimentet. Blandt vores dameparykker har du mange forskellige farver og længder at vælge imellem. Visse af dameparykkerne passer lige så godt til hverdag som til fest.

Vi er ret stolte af vores sortiment inden for børneparykker. Hvis din lille prinsesse elsker Disneyfilm, skal hun definitivt have en paryk, så hun kan lege Tornerose, Rapunzel eller Snehvide. Hvis hun elsker Pippi, er den næste fødselsdagsgave oplagt - giv hende en officielt registreret Pippi Langstrømpe-paryk og gør dig klar til at komme med på eventyr!

Underkategorier

Filter

Viser 1078 produkter
castle