Herreparykker

Leder du efter noget sjovt til udklædningen? I så fald er en paryk en rigtig god måde at få den rigtige stil hurtigt og effektivt. For hvad kan være bedre, når det gælder om at gå ind i en karakter, end at iklæde sig andres hår?

50'erne, 60'erne, 70'erne eller 80'erne; ragger, rocker, hippie eller disco; sexet, sjovt, fint eller noget andet. Hvilket look ender du med?

Hvad du end søger, så har vi noget sjovt til dig her i kategorien. Hvis du blot vælger en god paryk, kan du sagtens underspille selve kostumet - det rækker ofte med at grave lidt dybt i garderoben, og så finder du ganske givet noget, der passer ind i sammenhængen. Det hele kommer an på håret. Skal du klæde dig ud som hard- eller glamrocker, er det f.eks. ok at supplere parykken med en gammel, forvasket T-shirt.

En cool paryk kan også udgøre et kostume i sig selv. Anskaf dig derfor en herreparyk her hos Partyking - vi har et enormt udvalg og med garanti den rette paryk til lige netop dig. Parykken kan også anvendes, hvis du har en virkelig dårlig hårdag og derfor gerne vil gå undercover.
Læs mere