Startside > Sjovt grej > Spøg og skæmt-artikler >
Vis hele beskrivelsen

Spøg og skæmt-artikler

Spøg og skæmt-artikler har sin selvfølgelig plads i dagens stressede samfund. At blive ramt af et kløpulverangreb, blive budt på en hvidløgskaramel eller få stød, når man giver hånd, kan være både forfriskende og afstressende. Eller det er måske ikke sandheden, men det er vildt skægt for den, som spiller dig et puds.

I vores sortiment af spøg og skæmt-artikler finder du ikke det mest sofistikerede grej. Her drejer det sig kun om ren og uforfalsket humor af den mest naturlige slags. Vi har selvfølgelig testet alt grejet her på kontoret og kan garantere, at det er lige så sjovt, som det ser ud til at være (selvom chefen ikke var helt tilfreds med at få kontoret sprayet til med stinkspray). Uanset hvilken joke du vil udsætte din bror, søster, chef eller arme mor for, kan du være sikker på, at vi har de perfekte spøg og skæmt-artikler. Vi kan dog ikke påtage os ansvaret, hvis du skulle blive fyret fra jobbet eller gjort arveløs.

Foruden den klassiske hundelort i plastic har vi blandt andet også en hel del Buttericks-grej, finurlige indretninger, som giver stød, sexede spøg og skæmt-artikler, rigtig ulækre karameller, oppustelige artikler, sjove sutter til de mindste, kødædende planter og meget, meget mere.

Underkategorier

Filter

Viser 338 produkter
castle