Sexspas

Man må lave sjov med alt - og det skriver vi hos Partyking virkelig under på. Vi har nemlig et udvalg af produkter til sexspas, som garanteret vil fremkalde mange grin. Perfekte gaver, når man vil overraske nogen med en uventet gave med mere eller mindre subtile seksuelle antydninger. Sørg blot for, at farfar har taget sin medicin, når disse julegaver skal pakkes op rundt om træet.

Hvad er så sexspas? Jo, i denne kategori har vi samlet mere eller mindre alle de praktiske produkter, der har en noget tvetydig udformning eller funktion. Det fine ved produkterne i kategorien sexspas er, at de fungerer lige så godt som gaver til både kvinder og mænd (måske lige med undtagelse af farfar).

Vi forhandler en masse spændende produkter til sexspas. Sexuret (du forstår nok funktionen) er en klassiker. Stressbolden i form af et generøst udformet bryst er lige, hvad lægen har ordineret til dine stresssymptomer. Den strikkede varmer til mandens bedste ven er det perfekte tilbehør til kølige dage. Hjemmebageren med en mindre stueren fantasi bliver nok glad for at få bageforme med former, som minder om menneskets mere intime kropsdele. Snedkeren vil gøre lykke på byggepladsen med en tomstok med pin-up billeder.

Sexet, sjovt og festligt på samme tid - vi elsker vores sexspas-produkter!
Læs mere