Tisse- & Bæhumor

Her på Partyking er vi aldrig helt vokset fra tisse- og bæhumoren. Vi blev ganske enkelt aldrig ældre. Tis og bæ. Bæ og tis. Kan man nogensinde blive træt af det? Sæt en bæ på hovedet. Eller forsøg at skabe verdens største bæ. Kun fantasien sætter grænser for, hvor meget sjov man kan have med afføring, som altså ikke er af den ægte slags.

"Räkna med bajs" er et yderst velgennemtænkt spil, når man skal lære at regne, mens en elektrisk prutventilator lugter usandsynlig dårligt og tilføjer lokalet en helt speciel stemning. Udvikl dine kreative sider ved at forme din egen bæ, og øv dig i at slappe af med en stressbold af guldtis eller en helt almindelig bæ. Bæcurling, bæfiskeri, bædukke, bæbasket. Tis og bæ-humoren er kommet for at blive, og den har sikkert eksisteret siden dinosaurernes tid. En af Partykings personlige favoritter er toiletbørsten, som forestiller Frankrigs præsident, Macron.

Når du skal til udklædningsfest, kan du endelig få lov til at klæde dig ud som et toilet, som folk kan tisse i. Eller hvorfor ikke forvandle dig til en pruttepude?
Læs mere