Mini-gadgets

Her på Partyking finder du masser af ting i miniformat. Nogle er sjove, andre søde, mens nogle er perfekte til vennen som en fødselsdagsgave, mens du kan pakke andre ned i tasken og tage dem med på ferierejsen. Der er noget dybt charmerende ved de ting, der er skrumpet i størrelsen.

Tag et kig på vores sortiment af mini-gadgets, og bestil hurtigt og nemt i vores webshop. Hvilke små ting kan du så finde her i kategorien? Tja, hvis du ikke er vild med rengøring, kan du altid prøve rengøring med en mini-støvsuger eller en mini-løvblæser. Så bliver alting måske lidt sjovere.

Hvis du ønsker at medbringe sjove spil på udflugten, eksempelvis til stranden, findes der flere muligheder. Tjek eksempelvis verdens mindste boldspil og et lillebitte Tumbling Tower. Det er så lille, at du skal bruge en pincet, hvis du ikke er sikker på hånden. Her finder du også en mini-grill samt et mini-bordtennisnet.

Hvis du har problemer med at stå op om morgenen, vil vi anbefale det søde mini-vækkeur. Du skal stadig selv vågne op, men forhåbentlig føles det ikke nær så brutalt, når du næsten ikke kan se vækkeuret.

Bestil dine mini-gadgets allerede i dag!
Læs mere