Hem
Sjovt Grej Spøg Og Skæmt-Artikler Klassiske Spøg Og Skæmt-Artikler

Klassiske Spøg Og Skæmt-Artikler

Vi er ikke just kendt for at være stuerene her på Partyking, og det er vist meget heldigt, hvis man skal sørge for, at ALLE har det sjovt.

Her byder vi på et bredt sortiment af klassiske spøg og skæmt-artikler. De er måske ikke lige populære i alle sammenhænge, men hvis du er rigtig modig, kan du jo forsøge at skabe en god stemning i kantinen på jobbet ved at hive en oppustelig bæ frem og lægge den midt på bordet. Eller hvorfor ikke bytte sæben på toilettet ud med vores velduftende og fornemme penissæbe? En fin, men ak så enerverende papegøje, der gentager alt, hvad du siger, kan tage pippet fra hvem som helst. Forær også gerne et par chokoladepiller i form af anti-kærlighedspiller, Hornylabil eller anti-shoppingpiller for at prikke lidt til modtageren. Skræm alle fra vid og sans med en afhugget finger, eller tag pis på din bedste ven med den mest klassiske af dem alle - pruttepuden.

Partyking gør alt for, at du skal have det sjovt, og vi behøver ikke lægge skjul på, at vores udvalg af klassiske spøg og skæmt-artikler ikke er super finkulturelle. Hovedsagen er, at de fremkalder et godt grin! Og så følger der måske nok lidt pinligheder med i købet...
Læs mere