Pruttepuder

Findes der en mere klassisk spøg og skæmt-artikel end en pruttepude? Nej, det gør der nok ikke! Alle ved, hvad der vil ske, og alligevel er det lige så sjovt hver gang. Og alle synes, det er sjovt - både voksne og børn!

Her på Partyking finder du flere forskellige pruttepuder, og selvfølgelig kan du købe dem hurtigt, nemt og billigt online. En pruttepude er på ingen måde en avanceret ting, den er simpelthen som en lille ballon, som du puster op. Hvad der adskiller en pruttepude fra en almindelig ballon er, at når man sætter sig på pruttepuden, opstår der en pruttelignende lyd. Sjovt for dig, som er en spøgefugl - og alle andre, som synes, det er lidt småpinligt for den person, der har været udsat for spøgen!

Du kan overveje at placere en pruttepude på stolen hos en af skolens strengeste lærere, på chefens kontorstol før et vigtigt møde eller under Julemanden, når han melder sin ankomst juleaften. Det bliver så komisk! Du kan også joke med blandt andet din bedste ven, din bedstefar, en gammel tante, fødselsdagsbarnet eller kæresten. Men det er vigtigt at være hurtig. Puden skal nemlig gerne placeres, så ingen opdager det. Du skal simpelthen være lidt snedig og kreativ. Du kan placere pruttepuden under en pude, en lille hynde eller noget andet, så den ikke er synlig. En pruttepude kan anvendes et utal af gange.

Du bør også tage et kig på vores kostumer, der ligner en stor pruttepude. Når du bærer denne type kostume, ligner du simpelthen en kæmpe pruttepude. Perfekt til en udklædningsfest, en børnefødselsdag eller en halloweenfest! Kostumer, der ligner store pruttepuder fås både i børne- og voksenstørrelser. Kostumerne har endda en indbygget lille batteridåse, og når du trykker på knappen, kan du høre en falsk prut.

En pruttepude går aldrig af mode. Den er altid lige populær, og den er elsket af alle, både store og små. Den eneste person, der ikke kan lide pruttepuden, er faktisk ham eller hende, der bliver udsat for spøgen. Men hvis nogen laver sjov med dig, så bare giv igen. Køb din egen pruttepude eller en anden spøg og skæmt-artikel.

Her på Partyking kan du købe falske cigaretter, falske kuglepenne og slikdåser, der ikke indeholder slik, men indeholder en falsk slange, der springer op, når dåsen åbnes.

Vi tilbyder et stort udvalg af pruttepuder og andre spøg og skæmt-artikler, men også forskellige kostumer og flotte festdekorationer. Du handler altid til lave priser (dog prutter vi ikke om prisen) og med hurtig levering. Køb i dag - og gør dig klar til din næste prank eller fest.
Læs mere