Kontorsjov

Hvem siger, at man ikke kan have det sjovt på jobbet? Løft stemningen en smule, og sæt lidt kulør på tilværelsen med sjove pranks, kærlige kontordrillerier og pinlige gadgets.

Hos Partyking finder du stort set alt, hvad du har brug for, når du vil sætte lidt fut i kollegerne. Pruttepuden på chefens stol er nærmest en nødvendighed! Du finder selvfølgelig også andre sjove sager til fis og ballade i vores sortiment. Iklæd dig en oppustelig direktørdragt, og overtag stedet helt og holdent, eller sæt dig med en falsk cigaret i munden ved skrivebordet trods det eksisterende rygeforbud. Meget uartigt! Præcis som knaldperlerne og Jumbo Tricky eller Fun Snaps-knaldene.

Vil du skræmme kollegerne bare en lille smule? Med snoende slanger i gangene er du et godt stykke ad vejen, og placerer du lidt dræbersnegle på kontoret, er der gode chancer for forfremmelse! Vi har alt til den kontorsjov, som dine kolleger sent vil glemme, og vi sender det gerne hjem til dig hurtigst muligt, så du kan få det lidt sjovere på jobbet allerede fra næste uge.
Læs mere