vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Udklædning Parykker Deluxe-Parykker

Deluxe-parykker

Vil du satse på et helt nyt udseende til festen, kan vi varmt anbefale vores ekstra luksuriøse parykker! Med en sort og krøllet paryk sammen med den dramatiske makeup bliver du festens blikfang. Har du kort og blondt hår, kan det være interessant at teste, hvordan det er at være langhåret brunette med pandehår. Tænker du også over, om blondiner virkelig har det sjovere? Prøv en kort blond frisure eller de lange slangekrøller. Til forskel fra vores andre produkter kan du kæmme, føntørre og farve vores deluxeparykker

Med en personlig styling kan du matche næsten alle outfits! Uanset om du skal til udklædningsfest og ikke vil se ud, som du plejer, eller bare vil teste noget nyt for sjovs skyld, så lad en paryk forandre dit udseende på dramatisk vis. Måske vil du gerne have, at de andre skal undre sig over, hvem der gemmer sig under pandehåret i det anderledes tøj!

Hvis du vil satse på noget helt nyt, men stadig helt klassisk, kan vi anbefale parykken, som giver dig et bibelsk look. Denne gråsprængte paryk med moustache og skæg passer desuden til et kostume, hvor du skal imitere en lidt ældre personlighed.
Læs mere