Meny

Emil fra Lønneberg Børnekostume

399 kr

Vælg variant:

Vis størrelsesguide
 • Malin
  for 7 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Mitt barn älskar att klä ut sig, hon ska få kläderna i 3-årspresent. Myssen har hon dock redan fått och hon ÄLSKAR den. Hon tar bara av den när hon klär ut sig till ngt annat eller ska sova:)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Vi kender ham som den frække knægt fra Småland, som blev kendt i  næsten hele verden. Med sin ikoniske kasket og sin bøsse blev han ansigtet udadtil med sit snedkerarbejde og mange spillopper. Selv i dag er han lige så populær, som da han debuterede tilbage i 1963. Det har altid været populært at klæde sig ud som Emil fra Lønneberg, og dette deluxekostume består af skjorte, bukser og kasket, .så barnet bliver bestemt ikke skuffet!   

Dette kostume består af skjorte, bukser og kasket. Alt er fremstillet af polyester og fås i størrelserne Small (3-4 år), Medium (5-6 år), Large (7-9 år) og X-Large (10-13 år). Dette er et deluxekostume, og det er derfor fremstillet i en højere og mere holdbar kvalitet.

 • Størrelser: Small (3-4 år), Medium (5-6 år), Large (7-9 år) og X-Large (10-13 år).
 • Materiale: Polyester.
 • Inkl. skjorte, bukser og kasket.

Dette er et officielt licenseret produkt.