Vis hele beskrivelsen

Isspande

Vil du have en vellykket fest, er en isspand et must! Overlad ikke noget til tilfældighederne, for med de ultimative festgadgets opnår du en sikker succes.

Vi har isende kolde spande til festen, sommerhuset eller stranden. Vores isspande er ikke kun praktiske, men også en dekorativ tilføjelse til alle hjem - perfekt til baren eller terrassen på de varme sommeraftener. I vores katalog finder du isspande til både små begivenheder og den store fest, alt sammen for at du kan skabe den bedste atmosfære. Uanset om du benytter isspanden til at holde øllet koldt eller vinen ved den rigtige temperatur, har vi flere produkter, der passer til både din smag og pengepung. Hvorfor ikke have en isspand til dine øl i saunaen eller en bærbar isspand til strandfesten?

Forær et par øl eller en flaske champagne i en isspand som gave til værten eller værtinden, og så vil du helt sikkert blive husket som gæst. Vores isspande fungerer også perfekt, hvis du ønsker at invitere en særlig person på iste, og varmen er på sit højeste.

Filter

Viser 55 produkter
castle