Hem
Bartilbehør Barudstyr Barhåndklæder

Barhåndklæder

Her finder du vores brede udvalg af cool barhåndklæder. Et barhåndklæde er et hyggeligt indslag i hjemmebaren og kan være den der lille detalje, der højner følelsen af et komplet koncept i stuen. Barhåndklæderne er selvfølgelig produceret i en god kvalitet og fås i flere forskellige designs med kendte logotryk. Du finder nemt en eller flere af dine favoritmærker her i vores sortiment!

Håndklædet kan du placere på en krog i hjemmebaren eller hængende på hoften, så du er klar til at tørre hænder, mens du tryller med flaskerne og drinksingredienserne. Barhåndklædet fungerer i øvrigt også som en vægdekoration.

Hvis du har fundet dit absolutte favoritmærke, hvorfor så ikke ramme håndklædet ind i en fed ramme? Sammen med det andet bartilbehør, som du også finder her på siden, skaber barhåndklædet en komplet opsætning af barrekvisitter både i hjemmebaren og den rigtige bar. En ægte bartender har nemlig altid et barhåndklæde hængende i buksekanten, og selvfølgelig er det vigtigt, at man har et logo på håndklædet, som man er stolt over og kan stå inde for!
Læs mere