Hem
Bartilbehør Barudstyr Øl, Vin & Spiritussmagning

Øl, Vin & Spiritussmagning

Har du overvejet at arrangere en vin-, øl- eller spiritussmagning? Vi synes absolut, at du skal gøre det. Det er sjovt at prøvesmage forskellige vine, øl og spiritus, og det behøver ikke være så vanskeligt og kompliceret, som det måske lyder.

Når det gælder vin, kan du prøve vine fra et bestemt land, et distrikt eller en særlig drue. Når det kommer til øl og vin, kan du også tage udgangspunkt i et bestemt land eller en produktionsproces.

Når det kommer til selve smagningen, bør det sker over tre trin. Du begynder med at se på vinen, øllen eller spiritussen og analysere farvenuancen. Så er det tid til at dufte til vinen. Dufter den frugtagtig, røgfyldt, urteagtig, krydret eller noget helt andet? Og så er det endelig tid til at smage! En vin-, øl- eller spiritussmagning er en sjov aktivitet for venner, kolleger eller i forbindelse med en fest.

Her hos Partyking har vi samlet forskellige genstande, der letter smagningen og gør processen både nemmere og mere behagelig. Her finder du for eksempel forskellige glas, isspande, serveringsbakker, proptrækkere og oplukkere.

Held og lykke med vin-, øl- eller spiritussmagningen!
Læs mere