Morter

Skal du arrangere en fest, er en morter et must, i hvert fald hvis du har tænkt dig at servere cocktails for dine gæster. En morter giver dig den rette følelse, og du behøver ikke at hyre en bartender for at kunne servere fantastiske drinks.

Fra nu af kan du blive din egen bartender, og vi kan love, at festen bliver det niveau bedre, hvis du tilbyder drinks af højeste klasse. Partyking tilbyder forskellige varianter af morteren, både hvad angår design og materiale. Tag et kig i vores sortiment og find den morter, som svinger bedst med dig og din stil. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at vælge en drinksopskrift, hvorefter du knuser frugten og myntebladene ved hjælp af morteren.

I vores sortiment findes der både afrundede og tandede mortere, alt for at afdække dine forskellige behov. Vil du arrangere den bedste fest, er det ikke nok med øl og vin i baren - farvestrålende cocktails er toptrendy. En morter er desuden en perfekt indflyttergave. Et uvurderligt værktøj, som du ikke vidste, du stod og manglede.
Læs mere
4 hits