Børnehatte

Kron fødselsdagsbarnet med en vaskeægte Disney-krone eller romersk hjem for at sætte den kongelige børnefest i gang! Foretrækker datteren eller sønnen en mere rå eller magisk hovedbeklædning, kan vi naturligvis også tilbyde flere klassiske og lidt mere kitschede alternativer. Eller måske er der brug for prikken over i'et til luciaoptoget? Uanset hvad du er på udkig efter, har vi her hos Partyking noget til enhver lejlighed, der kræver, at børnene er udstyret med den rette hovedbeklædning.

De fleste af vores hovedbeklædninger er str. one size og passer til de fleste børn, hvilket betyder, at du kan vælge og vrage mellem produkterne på vores børnevenlige hattehylde, indtil du har fundet det helt rigtige! Ellers kan du tilføje stil og mystik i hverdagen ved at supplere et almindeligt outfit med en af vores hatte - hvem har sagt, at hverdagens hattekultur er gået helt i glemmebogen?

Hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål omkring vores hatte, er du kun et enkelt klik væk fra en visuel, hjælpende hånd!
Læs mere