vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Halloweenkostumer

Halloween skal fejres med et brag! Det er vores faste overbevisning, at halloween er meget sjovere med masker og andre skønne udklædninger.

Vi elsker halloween af hele vores hjerte - og vi elsker at klæde os ud. Gerne så skræmmende som muligt. Med vores hjælp får du alle forudsætninger for at blive festens mest skræmmende vampyr, zombie eller skelet. Eller hvorfor ikke klæde dig ud som en skræmmende klovn? Vi har over hundrede skræmmende kostumer, så du har masser af valgmuligheder. Et halloweenkostume er perfekt til festen, eller når du ønsker at skræmme din chef, fordi der ikke var lønforhøjelser i år.

Kategorien gemmer eksempelvis på et Jokeren-kostume, der er baseret på det tøj, som Heath Ledger bar i den seneste "Batman"-film. Kostumet omfatter en lang lilla jakke med lommer og en fastsyet grøn vest trykt med en skjorte og slips.

Vi har også flere halloweenkostumer såsom den onde klovn. Det onde klovnekostume indeholder en sort klovnedragt med røde pompoms og en rød krave. Der er også inkluderet et par hvide handsker og en skræmmende klovnemaske. Masken har en bevægelig kæbe, så når du taler, åbner munden på masken sig også!

Blandt vores halloweenkostumer kan du også finde et "V for Vendetta"-kostume. Dragten indeholder her en langærmet sort top med kort skumkrave og et justerbart slips rundt om halsen. Kostumet omfatter endvidere et par matchende sorte bukser i læder med elastik og støvleovertræk.

Hvis du ønsker at klæde dig ud som en af Tim Burtons karakterer, så tjek vores halloweenkostumer. Du finder bl.a. et fremragende. Edward Scissorhands-kostume, der omfatter en sort syntetisk paryk og to sorte handsker med 15 tomme lange snydeknive og sakse på hver finger.

Eller hvorfor ikke klæde dig ud som Hellboy? Kostumet indbefatter en lang brun frakke, en rød Hellboy maske, en matchende rød detalje til armen og et Hellboy bæltespænde.

Blandt vores halloweenkostumer gemmer der også et "Clockwork Orange"-inspireret kostume. Kostumet indeholder en hvid heldragt med knapper foran og beige underbukser med elastik, der går rundt om taljen og giver en god og behagelig pasform. Heri indgår der også et par matchende beige seler fastgjort med knapper, som nemt kan justeres for en perfekt pasform. Sidst men ikke mindst får du en hvid stok med et rundt håndtag på toppen.

Der er også mulighed for at klæde sig ud i et legendarisk "Scream"-kostume. Det indeholder en lang sort kjole med polstret hætte og draperede ærmer. Der medfølger naturligvis også den nok så velkendte "Scream"-maske med huller til øjnene samt et sort stofbælte.

I vores sortiment af halloweenkostumer har vi også skelet jumpsuits til både mænd og kvinder. Skeleton Jumpsuit er et kostume, der omfatter en sort buksedragt med hvide knogledetaljer på fronten (ikke på ryggen, da denne er helt sort). Der medfølger også et par sorte handsker + en såkaldt elefanthue, der dækker håret og delvist nakken.

Kategorien rummer naturligvis også diverse "Ghostbusters"-kostumer til de situationer, hvor du skal agere spøgelsesjæger. Vi har også heksedragter i forskellige varianter, hvis du ønsker at klæde dig ud som en super skræmmende heks. En anden mulighed er vores zombiekostumer til dig, der ønsker at forvandle dig til en skræmmende zombie. Eller hvorfor ikke klæde dig ud som en transsylvansk vampyr via vores vellignende vampyrkostume?

Så tjek vores store udvalg af halloweenkostumer, næste gang halloween banker på døren.
Læs mere

Inspiration

Populære Kategorier

Alle Kategorier