Hundekostumer

Giv vovserne deres hundedragter på, og tag dem med til halloweenparty eller temafest. De vil garanteret blive en succes! Intet er vel mere nuttet end dyr generelt, og hunde i særdeleshed? Jo, nemlig dyr i hundedragter til en kostumefest.
Se bare vores store udvalg, og klik et passende kostume hjem til din firbenede ven til næste halloween. Sker det, at du får invitationer til halloween-eller temafester, hvor det kræves, at du er udklædt for at blive lukket ind? Har du været tvunget til at takke nej til disse fester, fordi din hund skulle være alene hjemme hele aftenen? Nu er det slut med det. Vi på Partyking har fundet hundedragter til både små og store raser, så de også kan komme ind til kostumefest. Du bør måske advare de andre gæster, inden I ankommer til festen. De risikerer nemlig at dø af nuttethed, når de ser aftenens pjuskede gæst komme udklædt som noget, der passer til temaet. Er du og din hund er naturligt makkerpar, så match jeres kostumer, for at alle skal forstå, hvem den lille firbenede fyr tilhører. Nogle forslag kan være karakterer fra din yndlingsfilm, en arbejdskategori, som I begge ser op til, eller hvorfor ikke nogle kendte personer? Kun fantasien sætter grænser, som man siger. I hvert fald sætter vores udvalg af hundedragter eller vores lave priser ikke grænser for, hvad I vælger at klæde jer ud som. Vi ved, at din hund er nuttet, men når den for en aften kommer til at se ud som et andet dyr i en passende hundedragt, bliver den om muligt endnu mere bedårende.
De fleste kostumer fås i forskellige størrelser som large, medium og small, hvilket gør dem velegnede til de fleste raser.
Vores hundedragter er selvfølgelig fremstillet med tanke på dyrenes sikkerheds, og de skader ikke hunden, som har dem på. Du finder både mere heldækkende hundedragter, hvor hundens poter og hoved trækkes ind i dragtens åbninger, samt enklere kreationer, som sættes fast på ryggen. Hunde i al ære, men vi må ikke glemme deres konkurrenter, kattene. Vi undskylder at en tekst om hundedragter også laver et indslag om katte, men vi vil bare nævne, at flere af kostumerne også egner sig til de mere egensindige, men smukke, katte.
Er din hund en rigtig kælepotte, som har brug for at blive lidt mere sej og få lidt attitude? Så kan du med fordel vælge en hundedragt, som måske øger hundens selvtillid og selvværd en anelse. Hvem vil ikke være et stort og uhyggeligt dyr, som spreder respekt i skoven eller på savannen. Måske er din hund allerede en superhelt, bare uden at vide det? En hundedragt som forestiller en af heltene i trikoter kan få din hund til at opdage sin sande identitet. Glem ikke at bede din hund om at holde potterne solidt plantet på jorden, og sige til den, at det kun er superhelte på film, som kan flyve. Præcis som når vi mennesker klæder os ud, så kan hundedragter få hunden til at indtage rollen som en anden for en aften. I visse tilfælde kan hundedragten også forstærke hundens personlighed. Hvem tror du, din hund drømmer om at være?
Læs mere