Vis hele beskrivelsen

Scleralinser

Tid til at tage halloweenkostumet et skridt videre? Tid til at vise vennerne, hvor skabet skal stå til den årlige "Bedste kostume"-konkurrence? Du har i så fald fundet den helt rigtige kategori - scleralinser er din frelser!

Vi vil ikke blive overrasket, hvis du aldrig har hørt om scleralinser - de er så grufulde, at de næsten burde klassificeres som hemmelige. Det forholder sig simpelthen sådan, at når du isætter et par scleralinser, bliver selv din hvide øjenfarve til den valgte farve, i modsætning til almindelige farvede linser, der kun ændrer farven på øjets iris. Farvede linser er ude, scleralinser er inde!

Den helt røde farve får dig til at se virkelig farlig ud og passer godt sammen med et djævlekostume, mens du kan se helt iskold ud med de helhvide linser. Køb et par og få den fulde effekt. Vi kan næsten garantere, at hver enkelt person, du møder på din vej, vil vende hovedet og tjekke dig ud en ekstra gang. Når du vinder "bedste kostume", så glem ikke at nævne os på Partyking i din takketale!

Filter

Viser 6 produkter
castle