Drinksmix

Skal du være bartender for en aften, kan du for en gangs skyld gøre det lidt let for dig selv. Du skal nemlig ikke længere stå og stresse over alle de ingredienser, der er nødvendige til drinks som Bloody Mary, Piña Colada og Margarita. Køb vores drinksmix i stedet, og så er jobbet allerede halvt fuldendt!

Er der en picnic på vej, vil et af vores drinksmixprodukter være en redningsmand i nøden. Specielt på de steghede dage, når man ikke orker andet end at ligge på stranden og sippe af den kølige drink.

Vores cocktailmix i forpakninger, der kan forsegles, er specielt praktiske til grillaftner og udendørsfester, hvor maden skal transporteres fra sted til sted. Her behøver du ikke bekymre dig om, at en glasflaske skal gå i stykker, så det er ikke bare et lækkert cocktailmix, du får med i købet, det er også en holdbar indpakning. Vi tilbyder også multipakker med forskellige cocktails.

Det eneste, du behøver, er is og alkohol, og så er drinksene færdige - klar til at servere for dine uvidende gæster. For ingen behøver at vide, at du har snydt en lille smule. Vi siger selvfølgelig ikke et ord til nogen.
Læs mere