Hem
Udklædning Sminke Special Effects

Special Effects

Nogle typer effekter til udklædningsfesten kan ikke opnås gennem den rette beklædning og parykker - hvad med at tilføje lidt åbne knoglefrakturer, såret hud og væmmelige kødsår, der ser helt ægte ud?

Her har vi samlet de lidt mere avancerede, mere kropsnære detaljer, som tager begrebet "levende død" til et helt nyt niveau. Latex i alle afskygninger og lim til at få styr på huden samt med mere eller mindre menneskelige bid præsenteres her i kategorien.

Du finder også voks til at modellere udseendet med, så du opnår lige præcis den special effect, du ønsker dig. Eller måske søger du efter lidt ekstra hud på næsen inden den kommende udklædningsfest? Vores effektfulde lager er mildest talt gearet til enhver form for højtid eller fest - eller hvis du bare ønsker at sætte lidt ekstra krydderi på hverdagen! Vi tilføjer hele tiden nye spændende kropsattributter, tilbehør og blodige special effects, der kunne gøre selv Hitchcock misundelig.

Efterlign nogle af filmverdenens klassiske gyserscener eller bidrag med en ny scene til festen - for vores voks og blod er ikke for tøsedrenge! Vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at blive forvandlet til festens rædselsmidtpunkt - så tøv ikke med at kontakte os, hvis noget er udsolgt eller forsvundet på mystisk vis!
Læs mere