Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Blod

Blod. Et tema - eller teatralsk tilbehør, der aldrig går af mode. Blod skaber og vækker en lang række forskellige følelser hos mennesker og er det ultimative værktøj til at skabe spænding, stemning og den perfekte udrustning til festen, udklædningen eller til trick-øjeblikket.

Her finder du en række forskellige produkter med kunstigt blod i forskellige konsistenser beregnet til de fleste formål - velegnet til alt fra teater til udklædningsfest og så naturligvis halloween. Små, spændende stænk eller større blodplamager - hvad passer bedst til dig og din karakter? Kunstigt blod kan anvendes på dig selv eller for at skabe et uhyggeligt look, der øger spændingsniveauet.

Til halloween er kunstigt blod næsten et must! Vil du være rigtig ondskabsfuld, har du her desuden et redskab til at være rigtig ond (sjovt for dig i hvert fald... fnis) via en practical joke. Husk, at vi ikke tager noget ansvar for eventuelle følger fra venner og bekendte, som ikke opdager, at det hele bare er for sjov. OBS! Disse produkter er ikke egnede til den følsomme type...

Filter

Viser 73 produkter
castle