vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Sminkesæt

Zombie, heks, klovn, pirat, god fe, vampyr eller spøgelse. Uanset hvad du ønsker at forvandle dig til, kan du finde den makeup, du har brug for her i kategorien. Du vil finde et bredt udvalg af makeup og sminkesæt til fest, kostumer og teater.

Produkterne er velegnede til både sminkning af børn og voksne og findes i en række forskellige temaer og farver. Sminkesættene passer til højtider som f.eks. påske og halloween, og de kan anvendes inden for forskellige typer fag såsom teater etc.

Hvis du ikke ønsker at anvende en maske, når du skal til udklædningsfest eller andet festligt, hvor du er nødt til at klæde dig ud, får du et mere virkelighedstro look, hvis du bruger makeup. Blandt de forskellige sminkesæt i sortimentet finder du både onde og gode temaer samt klassiske, frygtindgydende sæt, der øger stemningen og spændingen omkring din karakter i allerhøjeste grad! Nogle sæt er velegnede til makeup fra forskellige typer filmatiseringer. Kun fantasien sætter grænser - så frem med makeuppenslen. Lad din kreativitet få frie vinger!
Læs mere