Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Hårfarve

Der er intet, der lyser tilværelsen mere op end stærke, glade farver. Specielt med farvet hår. En ny hårfave kan gøre en udklædning fuldendt på flere måder. Desuden er flere af hårfarverne på Partyking nemme at vaske ud med vand og shampoo. Hvis du har lyst til at være en Harajuku-pige med pink hår den ene aften og Cruella de Ville den næste, så er du kommet til det rette sted.

I vores sortiment kan du vælge farver som guld og sølv, der kan anvendes til en række forskellige udklædninger. Vi har spray, som du kan spraye både i håret og på kroppen. Forestil dig, hvilke kreative mønstre du kan skabe på arme og ben, og som straks får dig til at skille dig ud fra mængden! Aliens, robotter og discodronninger er nogle andre eksempler, hvor disse farver kommer til gavn. Det er klart, at vores produktsortiment ikke er komplet uden UV-farver. Disse hårsprays er helt usynlige i dagslys og under almindelige lamper. Men under UV-lamper og i blacklightmiløjer - som på natklubber - lyser de klart og tydeligt, så alle kan se dem.

Er du kendt for at være lidt af en ekstra vovehals, så kan du spraye håret i flere forskellige farver i stedet for bare med én farve. På den måde bliver det ikke svært for dine venner at finde dig.

Filter

Viser 29 produkter
castle